Politika Privatnosti

Pristupanjem sajtu Medicinske knjige Global-Sound prodaja Beograd (medicinskaknjiga.com), Vi prihvatate i slažete se sa svim uslovima Politike Privatnosti. Ukoliko ne prihvatate uslove sadržane u Politici Privatnosti, potrebno je da odmah napustite sajt i prestanete sa korišćenjem usluga sajta.

Politika privatnosti se može menjati s vremena na vreme ažuriranjem ove stranice. Trebalo bi da se ova stranica povremeno poseti kako biste imali uvid u promene.

Ukoliko Vas zamolimo da nam obezbedite određene informacije kojima bismo Vas identifikovali prilikom korišćenja sajta, uveravamo Vas i garantujemo da će ti podaci biti korišćeni u skladi sa Politikom privatnosti.

Medicinske knjige Global-Sound prodaja Beograd (medicinskaknjiga.com) sajt je u vlasništvu firme Global Sound, sa matičnim brojem 63781487 i sedištem u Global-Sound, PIB-108899334,maticni broj: 6378147,poslovni racun: Zber Bank, broj racuna 285-2291050000499-50, Beograd, Narodnih Heroja 10 Novi Beograd.

Prilikom popunjavanja registracionog formulara na sajtu Medicinske knjige Global-Sound prodaja Beograd (medicinskaknjiga.com), Vi prihvatate i slažete se sa time da će administratori sajta koristiti Vaše lične podatke za sledeće namene:

  • Da Vas kontaktiraju, kao klijenta sajta;
  • Radi obrađivanja Vaših porudžbina;
  • Da Vam se omogući pristup određenim takmičenjima, poklonima i ostalim promotivnim aktivnostima;
  • Da Vam se pošalje nereklamna i administrativna obaveštenja (na primer promene na sajtu ili Vašem nalogu);
  • Slanje obaveštenja o ponudama, popustima ili drugim komercijalnim informacijama vezanim za Medicinske knjige Global-Sound prodaja Beograd (medicinskaknjiga.com) ili neku treću stranu, sa kojom Medicinske knjige Global-Sound prodaja Beograd (medicinskaknjiga.com) ima poslovnu saradnju.
Mi čuvamo Vaše lične podatke kako bismo Vam slali informacije o Vašem nalogu na sajtu Medicinske knjige Global-Sound prodaja Beograd (medicinskaknjiga.com), da možemo da Vas informišemo o statusu Vaših porudžbina i radi evaluacije kvaliteta proizvoda i usluga koje koristite.

Uslovi i regulative koji se odnose na korišćenje informacija dobijenih prilikom online plaćanja se nalaze u odeljku Uslovi korišćenja kompanije za procesiranje plaćanja i Medicinske knjige Global-Sound prodaja Beograd (medicinskaknjiga.com) niti će zahtevati, niti će ćuvati informacije vezane za Vašu kreditnu karticu.

Ukoliko imate dodatna pitanja vezana za Politiku privatnosti, molimo da nas kontaktirate putem kontakt formulara ili na webmaster@example.com.